2020_21
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016)
 Assignatures
  TREBALL DE FI DE MÀSTER
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) TREBALL DE FI DE MÀSTER Codi 19635301
Ensenyament
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
30 Treball fi de màster Segon 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Geografia
Gestió d'Empreses
Coordinador/a
SANZ IBAÑEZ, CINTA
Adreça electrònica albert.mas@urv.cat
salvador.anton@urv.cat
josemaria.llaurado@urv.cat
noemi.rabassa@urv.cat
christophe.marquet@urv.cat
antonio.russo@urv.cat
aaron.gutierrez@urv.cat
cinta.sanzi@urv.cat
Professors/es
MAS BARON, ALBERTO
ANTON CLAVÉ, SALVADOR
LLAURADÓ REVERCHON, JOSÉ MARÍA
RABASSA FIGUERAS, MARIA NOEMÍ
MARQUET , CHRISTOPHE JEAN LOUIS
RUSSO , ANTONIO
GUTIÉRREZ PALOMERO, AARON
SANZ IBAÑEZ, CINTA
Web
Descripció general i informació rellevant En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent