2021_22
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016)
 Assignatures
  TREBALL DE FI DE MÀSTER
DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) TREBALL DE FI DE MÀSTER Codi 19635301
Ensenyament
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
30 Treball fi de màster Segon 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Geografia
Gestió d'Empreses
Coordinador/a
SANZ IBAÑEZ, CINTA
Adreça electrònica albert.mas@urv.cat
salvador.anton@urv.cat
noemi.rabassa@urv.cat
christophe.marquet@urv.cat
antonio.russo@urv.cat
cinta.sanzi@urv.cat
Professors/es
MAS BARON, ALBERTO
ANTON CLAVÉ, SALVADOR
RABASSA FIGUERAS, MARIA NOEMÍ
MARQUET , CHRISTOPHE JEAN LOUIS
RUSSO , ANTONIO
SANZ IBAÑEZ, CINTA
Web http://www.wintour-master.eu/en/what-is-wintour/structure-curriculum/
Descripció general i informació rellevant

El treball final de màster és el resultat de tot el programa, on els estudiants hauran de desenvolupar un projecte relacionat amb l’àmbit de l’enoturisme durant una estada de pràctiques en una de les organitzacions associades associades i mostrar tots els coneixements i competències adquirits als màsters.


En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent