Enologia (2006) |
Assignatures |
ANÀLISI I CONTROL QUÍMIC ENOLÒGIC |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2007_08 |
Assignatura | ANÀLISI I CONTROL QUÍMIC ENOLÒGIC | Codi | 195131106 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
7.5 | Obligatòria | Primer | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Gestionar y controlar la calitat de vins i derivats. | |||
Organitzar un laboratori enològic. | |||
Gestionar l'adquisició dels instruments analítics del laboratori enològic. | |||
Dirigir el laboratori d'anàlisi enologica. | |||
Interpretar un protocol d'anàlisi enològica. | |||
Interpretar enològicament els resultats analítics. | |||
Validar els mètodes utilitzats a un laboratori. | |||
Realitzar el mostreig i control de maduració dels raïms. | |||
Realitzar els anàlisis adients per al control de l'elaboració dels vins. | |||
Redactar un informe analític. |