2008_09
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2006)
 Assignatures
  ANÀLISI I CONTROL QUÍMIC ENOLÒGIC
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
1. Gestionar i controlar la qualitat de vins i derivats.
2. Conèixer la sistemática del próces analític.
3. Conèixer els mètodes oficials d'anàlisi.
4. Conèixer el fonament dels mètodes analítics emprats en el laboratori enològic.
5. Interpretar un protocol d'anàlisi enològica.
6. Conèixer els fonaments del mostreig i saber dissenyar i realitzar un control de maduració dels raïms.
7. Realitzar els anàlisis adients par al control de l'elaboració dels vins.
8. Realitzar els anàlisis adients per al control de qualitat dels productes auxiliars.
9. Interpretar enològicament els resultats analítics.
10. Redactar un informe analític.
11. Desenvolupar un métode analític.
12. Validar el mètodes utilitzats en el laboratori enològic.
13. Dirigir el laboratori enològic.
14. Controlar el cumpliment de totes les disposicions legals en el laboratori.
15. Controlar i formar el personal del laboratori enològic.
16. Gestionar l'adquisició dels instruments analítics i dels reactius per al laboratori enològic.
17. Gestionar i controlar el residus produits en el laboratori enològic.
18. Participar activament i críticament de les discusions en les classes.
19. Estar motivat envers la recerca en anàlisi enològica.
20. Sensibilitzar el sentit crític en la lectura dels treballs en l'ambit de l'anàlisi enològica.