Enologia (2006) |
Assignatures |
CULTURA VITIVINÍCOLA |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2006_07 |
Assignatura | CULTURA VITIVINÍCOLA | Codi | 195131107 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
4.5 | Obligatòria | Primer | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Coneixement de les principals regions productores de vi de tot el mon, de les seves característiques productives i de les tipologies del vin produits. | |||
Coneixement de les implicacions sobre la salut del consum de vi. | |||
Coneixement de l’impacte mediambiental de l’industria vitivinícola i dels sistemes de depuració destinats a minimitzar l’impacte. |