2008_09
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2006)
 Assignatures
  TREBALL DE FI DE MÀSTER: ESTADA PROFESSIONAL EN EMPRESA
   Atenció personalitzada
 
Atenció personalitzada
Activitats Introductòries
Pràcticum
Descripció
Presentació de les empreses: Descripció de les tasques a desenvolupar a cadasquna. Consulta amb el tutor intern sobre problemes en el desenvolupament de les pràctiques. Consultes amb el responsable de l'empresa. Coordinació entre els dos tutors i l'alumne amb l'objecte de poder avançar en el desenvolupament de l'assignatura: La coordinació i seguiment de l'alumnat es realitzarà a través del tutor de la universitat i del tutor de l'empresa o institució pública. Ambdós tutors es responsabilitzaran de fixar el pla de treball de cada estudiant, fer un seguiment de les pràctiques efectuades i participar en la valoració de les pràctiques de l'estudiant tot emplenant el quadern de pràctiques de l'alumne. Es convenient que l'alumne s'adreci al seu tutor abans d'iniciar les pràctiques, especialment una vegada coneix la posició de pràctiques i l'empresa o institució on les haurà de fer. Igualment durant l'estada de pràctiques és necessari que l'alumne presenti el quadern de pràctiques emplenat al seu tutor almenys dues vegades. També és convenient que l'estudiant contacti amb el seu tutor abans de finalitzar les pràctiques per tal d'orientar el treball i defensa del mateix. Finalment, el coordinador de practicum atendrà consultes individualitzades d'aquells alumnes que requereixin orientació per triar l'empresa o institució pública on volen realitzar l'estada o tenen dubtes del tipus d'activitat o departament on volen fer-les (o simplement s'interessen pel desenvolupament de les mateixes). Reunió inicial: Establir un organigrama de treball Reunions de seguiment periòdiques a la meitat i final de les pràctiques. Reunions presencials o virtuals de forma extraòrinaria quan sigui precís