Enologia (2006) |
Assignatures |
COMPONENTS BIOACTIUS DELS ALIMENTS |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2007_08 |
Assignatura | COMPONENTS BIOACTIUS DELS ALIMENTS | Codi | 195131213 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Conèixer i entendre el concepte de component bioactiu d'un aliment i d'aliment funcional | AC1 AR1 |
BC5 |
CC1 |
Aprofundir en els efectes fisiològics dels compostos fenòlics a partir de la lectura d'articles científics i de la seva exposició oral | AR2 |
BC5 BC11 |
CC1 CC3 |