2008_09
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2006)
 Assignatures
  ELABORACIÓ DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLÒGICS I MICROBIOLÒGICS
DADES IDENTIFICATIVES 2008_09
Assignatura ELABORACIÓ DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLÒGICS I MICROBIOLÒGICS Codi 195131217
Ensenyament
Enologia (2006)
Cicle 2on
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període
3 Optativa Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Enginyeria Química
Coordinador/a
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
Adreça electrònica francisco.lopez@urv.cat
montserrat.poblet@urv.cat
mjesus.torija@urv.cat
Professors/es
LÓPEZ BONILLO, FRANCISCO
POBLET ICART, MARIA MONTSERRAT
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
Web
Descripció general i informació rellevant Estudi del procés d'elaboració del vinagre tant des d'un punt de vista microbiològic com tecnològic