Enologia (2006) |
Assignatures |
COMPOSTOS FENÒLICS, POLISICÀRIDS I PROTEÏNES DEL VI |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | COMPOSTOS FENÒLICS, POLISICÀRIDS I PROTEÏNES DEL VI | Codi | 195131219 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Conèixer la realitat química del color del vi. | AC1 AR4 |
BC1 |
CC4 |
Interpretar la copigmentació i de la formació de nous pigments. | AC1 |
BC4 |
CC4 |
Aplicar les tècniques analítiques dels compostos fenòlics. | AC1 AC2 |
BC2 |
CC4 |
Conèixer la influència de les tècniques de vinificació i de criança sobre els compostos fenòlics i el color del vi. | AC1 AC2 |
BC2 |
CC4 |
Conèixer la químca de les proteínes i els polisacàrids del vi i les seves implicacions tecnològiques i sensorial | AC1 AC2 |
BC1 |
CC4 |