Codi |
|
A2 |
Coneixements científics i tècnics dels processos d’elaboració del vi. |
A13 |
Correcta visió, comprensió i coneixement de la ciència que envolta la vi i del seu entorn mediàtic. |
A15 |
La concepció, planificació, execució i direcció de projectes de R+D+I. |
A16 |
L’excel•lència en l’estudi i coneixement de l’àmbit de recerca en enologia. |
A17 |
La realització de recerques bibliogràfiques exhaustives en temes enològics altament especialitzats. |
A19 |
La presentació de resultats en format de literatura científica, d’acord amb els estàndards comunament acceptats. |
A20 |
L’avaluació crítica de resultats de recerca enològica, pròpia o aliena. |
B1 |
Creativitat. Desenvolupar idees i projectes originals. |
B2 |
Treballar autònomament amb iniciativa. |
B4 |
Resoldre problemes de manera efectiva. |
B5 |
Transferibilitat. Aplicar coneixements i habilitats en entorns nous o no familiars i en contextos multidisciplinars relatius a la seva àrea específica. |
B7 |
Actuar amb un esperit crític i responsable. |
B9 |
Autoestima professional. Comprendre el valor del propi coneixement i del seu impacte a la societat c¡/comunitat. |
B12 |
Treballar en equip i gestionar equips. |
B14 |
Aprendre a aprendre. |
B16 |
Promoure una actitud orientada a la motivació per la qualitat. |
C1 |
Domini de l’expressió i la compressió del/s idioma/es estrangers per al desenvolupament professional derivat del curs de postgrau. |
C2 |
Ús de les eines específiques de TIC per al desenvolupament professional derivat del curs de postgrau. |
C3 |
Desenvolupament d’una perspectiva global del món en l’àrea específica on s’ubica el postgrau. |
C4 |
Desenvolupament d’habilitats informacionals. |
C5 |
Desenvolupament de processos d’incorparació al món del treball (compte d’altres i/o empreneduria). |