2008_09
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2006)
 Assignatures
  BIOTECNOLOGIA DELS MICROORGANISMES ENOLÒGICS
   Competències
Codi  
A2 Coneixements científics i tècnics dels processos d’elaboració del vi.
A13 Correcta visió, comprensió i coneixement de la ciència que envolta la vi i del seu entorn mediàtic.
A15 La concepció, planificació, execució i direcció de projectes de R+D+I.
A16 L’excel•lència en l’estudi i coneixement de l’àmbit de recerca en enologia.
A17 La realització de recerques bibliogràfiques exhaustives en temes enològics altament especialitzats.
A19 La presentació de resultats en format de literatura científica, d’acord amb els estàndards comunament acceptats.
A20 L’avaluació crítica de resultats de recerca enològica, pròpia o aliena.
B1 Creativitat. Desenvolupar idees i projectes originals.
B2 Treballar autònomament amb iniciativa.
B4 Resoldre problemes de manera efectiva.
B5 Transferibilitat. Aplicar coneixements i habilitats en entorns nous o no familiars i en contextos multidisciplinars relatius a la seva àrea específica.
B7 Actuar amb un esperit crític i responsable.
B9 Autoestima professional. Comprendre el valor del propi coneixement i del seu impacte a la societat c¡/comunitat.
B12 Treballar en equip i gestionar equips.
B14 Aprendre a aprendre.
B16 Promoure una actitud orientada a la motivació per la qualitat.
C1 Domini de l’expressió i la compressió del/s idioma/es estrangers per al desenvolupament professional derivat del curs de postgrau.
C2 Ús de les eines específiques de TIC per al desenvolupament professional derivat del curs de postgrau.
C3 Desenvolupament d’una perspectiva global del món en l’àrea específica on s’ubica el postgrau.
C4 Desenvolupament d’habilitats informacionals.
C5 Desenvolupament de processos d’incorparació al món del treball (compte d’altres i/o empreneduria).