Enologia (2006) |
![]() |
![]() ![]() |
|||||
Primer Curs | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
195131106 | ANÀLISI I CONTROL QUÍMIC ENOLÒGIC | Únic anual |
Obligatòria | 7.5 | |
195131108 | ANGLÈS I | Únic anual |
Obligatòria | 3 | |
195131102 | BIOLOGIA DE LA VINYA | Únic anual |
Obligatòria | 6 | |
195131103 | BIOQUIMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES | Únic anual |
Obligatòria | 13.5 | |
195131101 | COMPOSICIÓ I EVOLUCIÓ DEL VI | Únic anual |
Obligatòria | 4.5 | |
195131107 | CULTURA VITIVINÍCOLA | Únic anual |
Obligatòria | 4.5 | |
195131105 | ENOLOGIA GENERAL | Únic anual |
Obligatòria | 12 | |
195131104 | VITICULTURA | Únic anual |
Obligatòria | 9 | |
Optativa | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
195131206 | ANÁLISIS SENSORIAL APROFUNDIT | Únic anual |
Optativa | 4.5 | |
195131205 | COMERCIALITZACIÓ I EXPORTACIÓ DE VINS | Únic anual |
Optativa | 4.5 | |
195131213 | COMPONENTS BIOACTIUS DELS ALIMENTS | Únic anual |
Optativa | 3 | |
195131201 | COMPTABILITAT, ÀNALISI COMPTABLE I FINANCER | Únic anual |
Optativa | 4.5 | |
195131202 | DIRECCIÓ I ORGANITZACIÓ D`EMPRESES | Únic anual |
Optativa | 3 | |
195131211 | ECOLOGÍA DE MICROORGANISMES DURANT LA FERMENTACIÓ VÍNICA; APLICACIÓ DE TÈCNIQUES MOLECULARS | Únic anual |
Optativa | 5 | |
195131215 | EL COLOR DEL VI NEGRE | Únic anual |
Optativa | 5 | |
195131216 | ESTADA DE RECERCA | Únic anual |
Optativa | 30 | |
195131208 | ESTADA PROFESSIONAL EN EMPRESA | Únic anual |
Optativa | 30 | |
195131203 | GESTIÓ DE RECURSOS HUMANS | Únic anual |
Optativa | 3 | |
195131212 | LA INVESTIGACIÓ EN ENOLOGIA EN ESPANYA | Únic anual |
Optativa | 3 | |
195131204 | MARKETING I TÈCNIQUES DE COMUNICACIÓ | Únic anual |
Optativa | 3 | |
195131207 | NORMATIVA I LEGISLACIÓ VITIVINÍCOLA | Únic anual |
Optativa | 4.5 | |
195131210 | NOVES TENDÈNCIES EN L`ANÀLISI INSTRUMENTAL DEL VI | Únic anual |
Optativa | 3 | |
195131214 | SEMINARI CIENTÍFIC; NOVES TENDÈNCIES EN MICROBIOLOGIA ENOLÒGICA | Únic anual |
Optativa | 5 | |
195131209 | TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L`ELABORACIÓ DE VINS | Únic anual |
Optativa | 3 | |