Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
FITOTÈCNIA |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | FITOTÈCNIA | Codi | 20214107 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. SISTEMES AGRÍCOLES: Agricultura, Agronomia i Fitotècnia Sistemes agrícoles Classificació i maneig dels sistemes agrícoles. Alternatives i rotacions de cultiu |
|
2. PRINCIPIS GENERALS. PROPAGACIÓ DE PLANTES: Creixement i desenvolupament vegetal Reproducció sexual Multiplicació vegetativa Micropropagació: Cultiu In Vitro |
|
3. RELACIONS HIDRIQUES: Maneig de l'aigua, planificació del maneig de l'aigua : Càlcul de necessitats de reg: agronòmic i hidràulic Cultiu en condicions de dèficit hídric Programació de reg |
|
4. SUBMINISTRAMENT DE NUTRIENTS: Principis de la nutrició mineral dels cultius Fertilització nitrogenada Fertilització fosfatada Fertilització potàssica Fertilització orgànica Producció Integrada i Ecológica |
|
5. MANEIG DEL CONREU: Maquinaria pel conreu del sòl Sistemes de manteniment i maneig del sòl gricultura de conservació Factors que determinen l'elecció del sistema de conreu |
|
6. ALTRES TÈCNIQUES DE CULTIUS; Cultius forçats i cultius en hivernacles Control de males herbes Recol•lecció i post-recolecció |
|
7. IDENTIFICACIÓ I CARACTERITZACIÓ D'ESPÈCIES VEGETALS D'INTERES AGROALIMENTARI |