2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  CARTOGRAFIA I TOPOGRAFIA
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A1.1
A2.4
B4.1
15 24 39
Sessió Magistral
A2.5
A4.9
B4.4
14 21 35
PBL (Problem Based Learning) / (ABP) Aprenentatge basat en problemes
A2.4
A2.5
B4.4
30 45 75
Atenció personalitzada
1 0 1
 
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A2.4
A2.5
A2.6
A4.9
B3.2
B3.3
B4.1
B4.3
B4.4
B5.1
1 0 1
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat