Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
ENGINYERIA TÈRMICA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | ENGINYERIA TÈRMICA | Codi | 20234119 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A1.1 | Aplicar efectivament el coneixement de les matèries bàsiques, científiques i tecnològiques pròpies de l'enginyeria. | |
A1.5 | Aplicar els principis de l'enginyeria en el context de les ciències de la vida per definir condicions i estratègies que permetin dissenyar i optimitzar processos de producció de sistemes biològics. | |
A4.2 | Capacitat per conèixer, comprendre i utilitzar els principis de la transferència de calor i la seva aplicació en el disseny d'equips i/o sistemes. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B1.5 | Usar eficientment les TIC per gestionar la informació i el coneixement. | |
B4.1 | Aprendre maneres eficaces per assimilar coneixements i comportaments. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |