2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  MODELITZACIÓ DE PROCESSOS EN SISTEMES ALIMENTARIS I BIOLÒGICS
   Atenció personalitzada
Descripció

La atenció personalitzada es fara intentant prioritzar l’atenció virtual degut a la excepcionalitat del curs 2020-2021:

- Videoconferencia amb el Teams: en horari de 9:00 a 17:00 previ enviament d'un correu electronic a carmenmaria.torres@urv.cat per a confirmar disponibilitat de dia i hora de la reunió.

- Es recomana lùs de els fòrums de dubtes de Moodle per a resoldre dubtes que puguin ser comuns a tots els estudiants.

- Per a dubtes molt concretes també es pot enviar un correu electronic.


Dr. Carmen M Torres Costa 
Departament de Enginyeria Quimica, Lab213 
carmenmaria.torres@urv.cat 
977558553