2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Treballs
A1.1
A3.6
B1.1
B1.5
B5.1
Elaboració d'un projecte relacionat els dos primers mòduls de l'assignatura 20%
Resolució de problemes, exercicis
A1.1
A1.3
B4.1
C1.4
Realització d'activitats d'aprenentatge relacionades amb el tercer mòdul de l'assignatura. Modalitat treball autònom tutoritzat. 10%
Proves pràctiques
A1.1
A1.3
A3.6
B1.1
B1.5
B4.1
B5.1
Encàrrec de disseny d’una planta de procés (API) o activitat substitutòria 15%
Proves objectives de tipus test
A1.1
A1.3
A3.6
B1.1
B1.5
B4.1
B5.1
Avaluació, via Moodle, del contingut teòric/pràctic i competències relacionades amb els dos primers mòduls de l'assignatura. Pot incorporar anàlilsi de casos pràctics 35%
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A1.3
A3.6
B1.1
B1.5
B4.1
B5.1
Avaluació, via Moodle, contingut teòric/pràctic i competències relacionades amb el tercer mòdul de l'assignatura. Prova final pràctica. Selecció respostes en modalitat test. 20%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

ADAPTACIÓ DE L'AVALUACIÓ PER AL CURS 2020-21

Les Proves objectives de tipus test i les Proves objectives de preguntes curtes es realitzaran a través de l'entorn Moodle.


La segona convocatòria és totalment independent de la primera. Per tant, l'estudiant que no superi la primera convocatòria s'ha d'examinar de tot el contingut del curs (modalitat examen tipus test en línia, 100% de la nota).