Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Investigació en Enginyeria Química i de Processos (2011) |
Assignatures |
TECNOLOGIES EMERGENTS PER A LA SOSTENIBILITAT EN LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | TECNOLOGIES EMERGENTS PER A LA SOSTENIBILITAT EN LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS | Codi | 20665214 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Resolució de problemes, exercicis | Resolució de problemes, a l'aula o fóra d'ella, de forma individual o en grup. |
20% | |
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària | Discussió i resolució d'un problema obert sujecte a restriccions però amb múltiples solucions. | 30% | |
Pràctiques a través de TIC en aules informàtiques | Realització de pràctiques, de forma individual o en grup, per introduir l'ús de software específic i traslladar els continguts teòrics a les eines informàtiques. | 10% | |
Proves mixtes | Proves que combinen preguntes de desenvolupament, preguntes objectives i/o proves tipus test. | 40% | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||