2011_12
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Investigació en Enginyeria Química i de Processos (2011)
 Assignatures
  TECNOLOGIES EMERGENTS PER A LA SOSTENIBILITAT EN LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
   Avaluació
  Descripció Pes
Resolució de problemes, exercicis Resolució de problemes, a l'aula o fóra d'ella, de forma individual o en grup.
20%
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària Discussió i resolució d'un problema obert sujecte a restriccions però amb múltiples solucions. 30%
Pràctiques a través de TIC en aules informàtiques Realització de pràctiques, de forma individual o en grup, per introduir l'ús de software específic i traslladar els continguts teòrics a les eines informàtiques. 10%
Proves mixtes Proves que combinen preguntes de desenvolupament, preguntes objectives i/o proves tipus test. 40%
 
Altres comentaris i segona convocatòria