Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Investigació en Enginyeria Química i de Processos (2011) |
Assignatures |
EINES PER AL DISSENY I PRODUCCIÓ SOSTENIBLE D'ALIMENTS ESTRUCTURATS |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | EINES PER AL DISSENY I PRODUCCIÓ SOSTENIBLE D'ALIMENTS ESTRUCTURATS | Codi | 20665215 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Aplica metodologies estructurades al procés d'innovació i disseny de productes alimentaris. | AR8 |
BR1 BR8 BR9 |
CC4 |
Aplica les tecnologies de producció industrial al disseny i la producció sostenible d'aliments estructurats. | AR8 |
BR1 BR8 BR9 |
CC4 |