2011_12
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Enginyeria Ambiental i Producció Sostenible (2011)
 Assignatures
  TECNOLOGIES EMERGENTS PER A LA SOSTENIBILITAT EN LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2011_12
Assignatura (*) TECNOLOGIES EMERGENTS PER A LA SOSTENIBILITAT EN LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS Codi 20675201
Ensenyament
Enginyeria Ambiental i Producció Sostenible (2011)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Optativa Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Química
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
DE LAMO CASTELLVI, SILVIA
Adreça electrònica ricard.boque@urv.cat
silvia.delamo@urv.cat
Professors/es
BOQUÉ MARTÍ, RICARD
DE LAMO CASTELLVI, SILVIA
Web
Descripció general i informació rellevant Es desenvoluparan competències en l’aplicació de tractaments emergents en el processament sostenible d’aliments. S’introduirà l’efecte d’aquestes noves tecnologies sobre la qualitat de l’aliment i la influència de les condicions d’operació en la innactivació microbiològica. Des del punt de vista de control de processos, s’introduiran conceptes bàsics de la tecnologia analítica per aconseguir una monitorització en línia dels paràmetres crítics en diferents processos alimentaris.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent