Enginyeria Química Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
DE LAMO CASTELLVI, SILVIA
Adreça electrònica
ricard.boque@urv.cat silvia.delamo@urv.cat
Professors/es
BOQUÉ MARTÍ, RICARD
DE LAMO CASTELLVI, SILVIA
Web
Descripció general i informació rellevant
Es desenvoluparan competències en l’aplicació de tractaments emergents en el processament sostenible d’aliments. S’introduirà l’efecte d’aquestes noves tecnologies sobre la qualitat de l’aliment i la influència de les condicions d’operació en la innactivació microbiològica. Des del punt de vista de control de processos, s’introduiran conceptes bàsics de la tecnologia analítica per aconseguir una monitorització en línia dels paràmetres crítics en diferents processos alimentaris.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent