DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | LA QUALITAT EN ELS LABORATORIS AGROALIMENTARIS | Codi | 19042209 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||
Competències | (*) Hores a classe | Hores fora de classe | (**) Hores totals | ||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | |||||
Sessió Magistral |
|
24 | 0 | 24 | |||||
Fòrums de discussió |
|
2.5 | 5 | 7.5 | |||||
Treballs |
|
15 | 50 | 65 | |||||
Atenció personalitzada |
|
0.5 | 0 | 0.5 | |||||
Proves pràctiques |
|
0 | 15 | 15 | |||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |