DADES IDENTIFICATIVES
2009_10
Assignatura (*)
ENOLOGIA GENERAL
Codi
195131105
Ensenyament
Enologia (2006)
Cicle
2on
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
12
Obligatòria
Primer
Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
ZAMORA MARÍN, FERNANDO
Adreça electrònica
Professors/es
Web
Descripció general i informació rellevant
Desenvolupar els coneixements científics i tecnològics necessaris per a l’elaboració i l’anàlisi sensorial del vi.
Competències
Objectius d'aprenentatge
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent