DADES IDENTIFICATIVES
2010_11
Assignatura (*)
ENOLOGIA GENERAL II
Codi
19214115
Ensenyament
Grau d'Enologia (2009)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
3
Obligatòria
Tercer
Primer
Impartició
Modalitat per grup d'activitat
Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
ZAMORA MARÍN, FERNANDO
Adreça electrònica
fernando.zamora@urv.cat
jmcanals@urv.cat
mariona.gil@urv.cat
Professors/es
ZAMORA MARÍN, FERNANDO
CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL
GIL CORTIELLA, MARIONA HERMINIA
Web
http://moodle.urv.cat
Descripció general i informació rellevant
Formar a l'alumne en tots els processos d'estabilització del vi, preparació per a l'embotelalt i l'embotellat mateix.
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent