DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | ELABORACIÓ DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLÒGICS I MICROBIOLÒGICS | Codi | 195131217 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Introducció de l'assignatura i del sistema d'avaluació |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura |
Presentacions / exposicions | Exposició oral per part dels alumnes d'un treball que hauran realitzat sobre un tema concret (aquest treball ho hauran presentat prèviament per escrit) |
Treballs | Els alumnes triaran un tema relacionat amb l'assignatura i faran recerques bibliogràfiques per a realitzar un treball exhaustiu sobre aquest tema |
Debats | Els alumnes hauran de llegir, exposar i debatre sobre un article científic |