DADES IDENTIFICATIVES
2010_11
Assignatura (*)
ELABORACIÓ DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLÒGICS I MICROBIOLÒGICS
Codi
19605208
Ensenyament
Enologia (2010)
Cicle
2n
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
3
Optativa
Únic anual
Impartició
Modalitat per grup d'activitat
Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Enginyeria Química
Coordinador/a
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
Adreça electrònica
francisco.lopez@urv.cat
montserrat.poblet@urv.cat
mjesus.torija@urv.cat
Professors/es
LÓPEZ BONILLO, FRANCISCO
POBLET ICART, MARIA MONTSERRAT
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
Web
Descripció general i informació rellevant
Estudi del procés d'elaboració del vinagre tant des d'un punt de vista microbiològic com tecnològic
Competències
Objectius d'aprenentatge
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent