DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | ELABORACIÓ DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLÒGICS I MICROBIOLÒGICS | Codi | 19605208 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Introducció de l'assignatura i del sistema d'avaluació |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura |
Presentacions / exposicions | Exposició oral per part dels alumnes d'un article científic relacionat amb el tema |
Treballs | Els alumnes triaran un tema relacionat amb l'enologia o l'elaboració de vinagre i faran un treball bibliogràfic exhaustiu sobre aquest tema |
Debats | Els alumnes debatran sobre aspectes tècnics o microbiològics de l'elaboració de vinagres |
Atenció personalitzada |