DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | CONTROL MICROBIOLÒGIC EN INDÚSTRIES BIOTECNOLÒGIQUES ALIMENTÀRIES | Codi | 19204216 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Presentació d'un informe amb els resultats obtinguts durant el periode de pràctiques, així com una discussió dels mateixos. | 15% | |||||
Seminaris |
|
S'avaluaran les diferents activitats realitzades durant els seminaris, així com les tasques a realitzar fora de l'aula. | 40% | |||||
Proves mixtes |
|
S'avaluaran els continguts donats a classe. | 45% | |||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Es prohibeix l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves a excepció del consentiment exprés del professor. Segona convocatòria: els tres controls seran substituits per una prova única, que correspon al 85 % de la nota final . |