Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A6 Conèixer els principis bioquímics bàsics dels microorganismoes involucrats en alguns processos fermentatius, i saber aplicar les tècniques analítiques per fer-ne el seguiment.
Saber aplicar les tècniques microbiològiques convencionals i moleculars per l'anàlisis dels microorganismes presents en processos fermentatius
 A9 Conèixer les característiques morfològiques, fisiològiques i moleculars dels microorganismes implicats en els processos fermentatius (vi, iogurt, vinagre,…)
 A15 Conèixer els principis bioquímics bàsics dels microorganismoes involucrats en alguns processos fermentatius, i saber aplicar les tècniques analítiques per fer-ne el seguiment.
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 B5 Contribueix a l’ establiment i aplicació dels processos de treball de l’ equip
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge
 C2 Utilitza programari per a comunicació off-line: editors de textos, fulles de càlcul i presentacions digitals