DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA | Codi | 20214214 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura, explicació de la metodologia que s'utilitzarà, comunicació dels criteris d'avaluació, formació de grups de treball |
Sessió Magistral | Exposició del contingut de cada tema |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Resolució de problemes relacionats amb la temàtica de l'assignatura per part de l'alumne amb supervisió de la professora |
Pràctiques a laboratoris | Realització de pràctiques al laboratori en las que s'apliquen els coneixements adquirits. |
Atenció personalitzada | Horari de tutories: Dra. Sílvia de Lamo Castellví, despatx 318 ETSEQ, dimarts de 12-14h e-mail: silvia.delamo@urv.cat Enviar un e-mail per confirmar la cita |