DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA | Codi | 20214214 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
Resolució de problemes en grups a l'aula (2) (nota mínima 4 per fer mitjana) |
10% | ||||||
Proves mixtes |
|
Examen dels continguts del curs (nota mínima 4 per fer mitjana) |
40% | ||||||
Proves pràctiques |
|
Elaboració d'un treball col•lectiu en grup de les quatre pràctiques realitzades | 50% | ||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Per la segona convocatòria: Examen dels continguts del curs 50% Prova pràctica 50%. És obligatori realitzar aquest treball en grup durant el curs. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. ${1}iLa realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució ${1}i |