DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | INTERPRETACIÓ DELS RESULTATS NUTRICIONALS | Codi | 13675211 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | AN |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Conèixer i aplicar metodologies específiques d'investigació en nutrició. | AR1 AR2 AR3 |
BC3 BC6 |
|
Conèixer i saber utilitzar les bases de dades i programes informàtics útils en la investigació en nutrició. | AR2 AR3 |
BC3 BC6 |
|
Conèixer els marcadors bioquímics de consum d'aliments i els sistemes per realitzar bones enquestes nutricionals. | AC4 |
BC3 BC6 |
|
Saber seleccionar la enquesta alimentaria i/o paràmetres bioquímics més adequat als projecte científic. | AR2 |
BC3 BC5 BC6 |
CC4 |
Interpretar els resultats de la valoració del consum alimentari | AC3 AR2 AR3 |
BC3 BC6 |