DADES IDENTIFICATIVES
2018_19
Assignatura (*)
TECNOLOGIA CERVESERA
Codi
19625218
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle
2n
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
9
Optativa
AN
Impartició
Modalitat per grup d'activitat
Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
PLATA COTS, ROGER
Adreça electrònica
roger.plata@urv.cat
jordi.demier@urv.cat
Professors/es
PLATA COTS, ROGER
DE MIER VINUE, JORDI
Web
Descripció general i informació rellevant
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent