DADES IDENTIFICATIVES
2018_19
Assignatura (*)
BIOTECNOLOGIA DE LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES
Codi
20214101
Ensenyament
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Obligatòria
Tercer
2Q
Modalitat i llengua d'impartició
Vegeu grups activitat
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
REGUANT MIRANDA, CRISTINA
Adreça electrònica
cristina.reguant@urv.cat
Professors/es
REGUANT MIRANDA, CRISTINA
Web
Descripció general i informació rellevant
L'objectiu principal de l'assignatura és l'estudi de l'aplicació de sistemes i processos biològics a la indústria agroalimentària.
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent