DADES IDENTIFICATIVES
2018_19
Assignatura (*)
TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA
Codi
20214214
Ensenyament
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
3
Optativa
1Q
Impartició
Modalitat per grup d'activitat
Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen
Prerequisits
Departament
Enginyeria Química
Coordinador/a
DE LAMO CASTELLVI, SILVIA
Adreça electrònica
silvia.delamo@urv.cat
Professors/es
DE LAMO CASTELLVI, SILVIA
Web
Descripció general i informació rellevant
Descriure els principals processos d'inactivació dels microorganismes utilitzats en la industria alimentària els convencionals i els emergents
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent