DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | ALIMENTS FUNCIONALS, COMPOSTOS BIOACTIUS I NUTRACÈUTICS | Codi | 19204237 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A8 |
Conèixer els efectes dels components probiòtics i prebiòtics sobre la salut Comprendre les bases de legislació referent a pro i prebiòtics Entendre el paper de la EFSA en Europa en relació als aliments funcionals Conèixer els efectes dels components bioactius dels aliments sobre la salut Identificar els perfils nutricionals saludables Comprendre les bases de legislació referent a aliments Entendre el paper de la EFSA en Europa en relació als aliments | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |