DATOS IDENTIFICATIVOS 2021_22
Asignatura (*) PRÁCTICAS EXTERNAS Código 19224401
Titulación
Grado en Enología (2014)
Ciclo
Descriptores Cr.totales Tipo Curso Periodo
15 Prácticas externas obligatorias Cuarto 1Q
Impartición Modalidad por grupo de trabajo Idioma de impartición, horarios y fechas de examen
Prerrequisitos
Departamento Bioquímica y Biotecnología
Ingeniería Química
Química Analítica y Química Orgánica
Coordinador/a
ROZÈS , NICOLAS ANDRE LOUIS
Correo-e francisco.lopez@urv.cat
montserrat.poblet@urv.cat
olga.busto@urv.cat
mariaassumpta.mateos@urv.cat
nicolasrozes@urv.cat
Profesores/as
LÓPEZ BONILLO, FRANCISCO
POBLET ICART, MARIA MONTSERRAT
BUSTO BUSTO, OLGA
MATEOS FERNÁNDEZ, MARIA ASSUMPTA
ROZÈS , NICOLAS ANDRE LOUIS
Web
Descripción general e información relevante En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. Es tracta que l'alumnat realiti una estada pràctica en una empresa del sector vitivinícola. Al final de la estada en pràctiques l'alumne/a haurà de presentar una memòria escrita en la qual es farà menció i descripció de totes les tasques realitzades
(*)La Guía docente es el documento donde se visualiza la propuesta académica de la URV. Este documento es público y no es modificable, excepto en casos excepcionales revisados por el órgano competente o debidamente revisado de acuerdo la normativa vigente.