DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II | Codi | 19224109 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A2 |
Conèixer les característiques morfològiques, fisiològiques i moleculars dels microorganismes implicats en els processos enològics. | |
A6 |
Donar a conèixer els principis bioquímics bàsics de la maduració del raïm i els processos de fermentació vínica, com fonaments de la tecnologia enològica. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
CT1 |
Utilitzar informació en llengua estrangera d’una manera eficaç. | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |