DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 | ||||||||||
Assignatura (*) | TREBALL DE FI DE GRAU | Codi | 20244301 | ||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | ||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | |||||||
9 | Treball fi de grau | Tercer | 2Q |
||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | |||||||||
Prerequisits | Per poder matricular l'assignatura de Treball de Fi de Grau, és requisit indispensable haver superat el 60% dels crèdits totals del grau. En aquest 60% han d'estar incloses totes les assignatures de 1r i l’assignatura de 2n curs 20244115 Fonaments de la Producció d’Aliments. | ||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Enginyeria Mecànica Enginyeria Química |
||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | carme.guell@urv.cat jordi.reguant@urv.cat |
||||||||
Professors/es |
|
||||||||||
Web | https://repositori.urv.cat/estatic/TFG0011/ca_EnsPrj_Tecniques_de_Bioprocessos_Alimentaris.html | ||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
DESCRIPCIÓ GENERAL: És un exercici original que s’ha de realitzar individualment i ser presentat davant d’un tribunal universitari. Consisteix en un projecte en l’àmbit de les tecnologies de l’enginyeria de bioprocessos i aliments en el que es sintetitzen i integren les competències adquirides en els estudis |
||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |