DADES IDENTIFICATIVES
2022_23
Assignatura (*)
BIOPROCESSOS ALIMENTARIS I SEGURETAT ALIMENTÀRIA
Codi
20904134
Ensenyament
Doble tit. grau en Eng. Química i en Tècniques de Bioprocessos Alim. (2019)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Obligatòria
Cinquè
1Q
Modalitat i llengua d'impartició
Vegeu grups activitat
Prerequisits
Departament
Enginyeria Química
Coordinador/a
, Pendent/Pendiente/Pending
Adreça electrònica
Professors/es
Web
Descripció general i informació rellevant
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent