DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | SUBPRODUCTES VITIVINÍCOLES | Codi | 19224114 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Resolució de problemes, exercicis |
|
Entrega de problemes i activitats durant el curs | 10% | ||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Assistència obligatòria Prova escrita u oral Informe de pràctiques |
30% | ||||
Proves mixtes |
|
2 proves escrites durant el curs Necessari un mínim de 4 punts sobre 10 en les proves mixtes per ponderar les notes de pràctiques i altres |
60% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Avaluació de la segona convocatòria serà un examen del temari no superat a l'avaluació continuada. Mantindran criteris d'avaluació, conservant-se les notes de pràctiques de laboratori i altres. Durant les proves avaluatives, els telèfons mòbils, tabletes i altres aparells electrònics que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora |