|
DADES IDENTIFICATIVES |
2008_09 |
Assignatura |
ENOLOGIA GENERAL |
Codi |
19042007 |
Ensenyament |
|
Cicle |
2on |
Descriptors |
Crèd. |
Crèd. teoria |
Crèd. pràctics |
Tipus |
Curs |
Període |
13.5 |
7.5 |
6 |
Troncal |
Primer |
Anual
|
Modalitat i llengua d'impartició |
|
Prerequisits |
|
Departament |
Bioquímica i Biotecnologia
|
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica |
fernando.zamora@urv.cat jmcanals@urv.cat mireia.esteruelas@urv.cat gerard.fonts@urv.cat antonio.coca@urv.cat
|
Professors/es |
ZAMORA MARÍN, FERNANDO | CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL | ESTERUELAS COMA, MIREIA | FONTS GUZMAN, GERARDO | COCA FITO, ANTONIO |
|
Web |
|
Descripció general i informació rellevant |
Desenvolupar els coneixements científics i tecnològics necessaris per a l’elaboració
i l’anàlisi sensorial del vi.
|
|