DADES IDENTIFICATIVES
2018_19
Assignatura (*)
ANÀLISI SENSORIAL I
Codi
19224107
Ensenyament
Grau d'Enologia (2014)
Cicle
1r i 2n
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Obligatòria
Segon
1Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Enginyeria Química
Coordinador/a
CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL
Adreça electrònica
jmcanals@urv.cat
jordi.gombau@urv.cat
elena.roca@urv.cat
Professors/es
CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL
GOMBAU ROIGÉ, JORDI
ROCA MESA, ELENA
Web
Descripció general i informació rellevant
Introducció a l'anàlisi sensorial, els sentits i la mecànica del tast
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent