DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 | ||||||||||||||||
Assignatura (*) | TREBALL DE FI DE GRAU | Codi | 19224301 | ||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | ||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | ||||||||||||
15 | Treball fi de grau | Quart | AN |
||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | |||||||||||||||||
Prerequisits | |||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Enginyeria Química Química Analítica i Química Orgànica |
||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | laura.acena@urv.cat jaume.gramona@urv.cat francisco.lopez@urv.cat montserrat.nadal@urv.cat mariaassumpta.mateos@urv.cat jmcanals@urv.cat nicolasrozes@urv.cat mjesus.torija@urv.cat |
||||||||||||||
Professors/es |
|
||||||||||||||||
Web | |||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | Es tracta d’un exercici original que s’ha de fer individualment i presentar-lo davant un tribunal universitari. Consisteix en un projecte en l’àmbit de la viticultura i enologia en què se sintetitzen i integren les competències adquirides en els estudis.Per realitzar el TFG cal tenir superats el 70 % del total de crèdits necessaris per assolir el títol. | ||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |