DADES IDENTIFICATIVES |
2010_11 |
Assignatura (*) |
BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES |
Codi |
19042006 |
Ensenyament |
|
Cicle |
2n |
Descriptors |
Crèd. |
Crèd. teoria |
Crèd. pràctics |
Tipus |
Curs |
Període |
13.5 |
9 |
4.5 |
Troncal |
Primer |
Primer |
Llengua d'impartició |
|
Departament |
Bioquímica i Biotecnologia |
Coordinador/a |
ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS | |
Adreça electrònica |
nicolasrozes@urv.cat |
Professors/es |
ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS | |
Web |
http://www.sre.urv.es/ |
Descripció general i informació rellevant |
Conèixer les característiques morfològiques, fisiològics i moleculars dels microorganismes implicats en els processos enològics. Donar a conèixer els principis bioquímics bàsics de la maduració del raïm i dels processos de fermentació vínica, com a fonaments de la tecnologia enològica. Controlar i estabilitzar els vins des de el punt de vista microbiològic.Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudi que estàs cursant,
en aquesta assignatura només tindràs dret a examen. Per conèixer la data de realització de l'examen consulta
a l'apartat d'horaris de les assignatures. En cas d'haver de sol·licitar convocatòria extraordinària recorda que per
poder matricular aquest dret d'examen hauràs de presentar una sol·licitud a la secretaria del teu Campus/Centre. |