DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 | ||||||||||
Assignatura (*) | TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJARS | Codi | 19214203 | ||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | ||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | ||||||
3 | Optativa | Primer |
|||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Vegeu grups activitat | ||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | montserrat.nadal@urv.cat |
||||||||
Professors/es |
|
||||||||||
Web | |||||||||||
Descripció general i informació rellevant | Presentació dels vins en l'àmbit de la restauració i el turisme. Harmonia i maridatge de vins i menjars. |
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |