DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 | ||||||||||
Assignatura (*) | TECNOLOGIES EMERGENTS PER A LA SOSTENIBILITAT EN LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS | Codi | 20675201 | ||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | ||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | ||||||
6 | Optativa | Únic anual |
|||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Vegeu grups activitat | ||||||||||
Departament | Enginyeria Química Química Analítica i Química Orgànica |
||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | ricard.boque@urv.cat silvia.delamo@urv.cat |
||||||||
Professors/es |
|
||||||||||
Web | |||||||||||
Descripció general i informació rellevant | Es desenvoluparan competències en l’aplicació de tractaments emergents en el processament sostenible d’aliments. S’introduirà l’efecte d’aquestes noves tecnologies sobre la qualitat de l’aliment i la influència de les condicions d’operació en la innactivació microbiològica. Des del punt de vista de control de processos, s’introduiran conceptes bàsics de la tecnologia analítica per aconseguir una monitorització en línia dels paràmetres crítics en diferents processos alimentaris. |
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |