Tipus A
|
Codi |
Competències Específiques |
| A1 |
Nutrició humana |
| A5 |
Fisiopatologia i patologia nutricional. |
| A6 |
Bioquímica. |
| A17 |
Identificar els factors que influeixen en la nutrició. |
| A18 |
Avaluar l'estat nutricional individual i en col•lectivitats. |
| A26 |
Analitzar i avaluar els riscos alimentaris. |
| A34 |
Fonaments físics, químics i biològics en ciències dels aliments i la nutrició. |
| A44 |
identificar els fets més destacats de l'avanç científic de l'alimentació i la nutrició. |
Tipus B
|
Codi |
Competències Transversals |
| B1 |
Aprendre a aprendre. |
| B3 |
Aplicar pensament crític, lògic i creatiu. |
| B4 |
Treballar de forma autònoma amb iniciativa. |
| B5 |
Treballar de forma col·laborativa. |
| B7 |
Comunicar-se de manera efectiva i amb assertivitat en l'entorn laboral i com a ciutadà |
| B9 |
Reconèixer la necessitat de la recerca per a la progressió del coneixement |
| B10 |
Reconèixer i acceptar que el coneixement científic és canviant. |
Tipus C
|
Codi |
Competències Nuclears |
| C1 |
Dominar en un nivell intermedi una llengua estrangera, preferentment l’anglès. |
| C3 |
Gestionar la informació i el coneixement. |
| C5 |
Comprometre’s amb l'ètica i la responsabilitat social com a ciutadà/ana i com a professional. |
Tipus A
|
Codi |
Resultats d'aprenentatge |
| A1 |
Conèixer a nivell molecular l'efecte dels nutrients sobre l'organisme i sobre l'expressió gènica
Conèixer l'efecte dels polimorfismes sobre l'expressió gènica i sobre la interacció genes-dieta
Conèixer els mecanismes moleculars de la interacció entre gens i dieta
Adquirir els coneixements que donen suport al concepte de nutrició òptima i personalitzada
Conèixer els fonaments de les interacciones entre gens i nutrients i el seu interès en la prevenció i la seva susceptibilitat personal per al desenvolupament de les malalties del nostre entorn
Conèixer l’aplicació de la nutrigenòmica (genòmica, proteòmica, metabolòmica) als estudis d’investigació nutricionals
|
| A5 |
Conèixer els fonaments de les interacciones entre gens i nutrients i el seu interès en la prevenció i la seva susceptibilitat personal per al desenvolupament de les malalties del nostre entorn
|
| A6 |
Conèixer a nivell molecular l'efecte dels nutrients sobre l'organisme i sobre l'expressió gènica
Conèixer l'efecte dels polimorfismes sobre l'expressió gènica i sobre la interacció genes-dieta
Conèixer els mecanismes moleculars de la interacció entre gens i dieta
|
| A17 |
Conèixer l'efecte dels polimorfismes sobre l'expressió gènica i sobre la interacció genes-dieta
Conèixer els mecanismes moleculars de la interacció entre gens i dieta
Adquirir els coneixements que donen suport al concepte de nutrició òptima i personalitzada
|
| A18 |
Adquirir els coneixements que donen suport al concepte de nutrició òptima i personalitzada
Conèixer els fonaments de les interacciones entre gens i nutrients i el seu interès en la prevenció i la seva susceptibilitat personal per al desenvolupament de les malalties del nostre entorn
|
| A26 |
Conèixer els fonaments de les interacciones entre gens i nutrients i el seu interès en la prevenció i la seva susceptibilitat personal per al desenvolupament de les malalties del nostre entorn
|
| A34 |
Conèixer a nivell molecular l'efecte dels nutrients sobre l'organisme i sobre l'expressió gènica
Conèixer l'efecte dels polimorfismes sobre l'expressió gènica i sobre la interacció genes-dieta
Conèixer l'efecte dels polimorfismes sobre l'expressió gènica i sobre la interacció genes-dieta
Conèixer els mecanismes moleculars de la interacció entre gens i dieta
Adquirir els coneixements que donen suport al concepte de nutrició òptima i personalitzada
Conèixer els fonaments de les interacciones entre gens i nutrients i el seu interès en la prevenció i la seva susceptibilitat personal per al desenvolupament de les malalties del nostre entorn
|
| A44 |
Conèixer a nivell molecular l'efecte dels nutrients sobre l'organisme i sobre l'expressió gènica
Conèixer l'efecte dels polimorfismes sobre l'expressió gènica i sobre la interacció genes-dieta
Conèixer l'efecte dels polimorfismes sobre l'expressió gènica i sobre la interacció genes-dieta
Conèixer els mecanismes moleculars de la interacció entre gens i dieta
Adquirir els coneixements que donen suport al concepte de nutrició òptima i personalitzada
Conèixer els fonaments de les interacciones entre gens i nutrients i el seu interès en la prevenció i la seva susceptibilitat personal per al desenvolupament de les malalties del nostre entorn
Conèixer l’aplicació de la nutrigenòmica (genòmica, proteòmica, metabolòmica) als estudis d’investigació nutricionals
|
Tipus B
|
Codi |
Resultats d'aprenentatge |
| B1 |
Ser capaç de realitzar recomanacions d’una dieta equilibrada, segons les característiques de cada individu
Saber interpretar els diferentes models d’interacció gen dieta
Ser capaç de aïllar DNA i identificar gens mitjançant PCR
Habilitat per a desenvolupar-se amb soltesa en un entorn professional relacionat amb la Nutrigenòmica i la Nutrició Molecular així com comprendre la diversitat d’àmbits de coneixement que formen part de l’àrea de la Nutrigenòmica i la Nutrició Personalitzada
|
| B3 |
Ser capaç de realitzar recomanacions d’una dieta equilibrada, segons les característiques de cada individu
Saber interpretar els diferentes models d’interacció gen dieta
Ser capaç de aïllar DNA i identificar gens mitjançant PCR
Habilitat per a desenvolupar-se amb soltesa en un entorn professional relacionat amb la Nutrigenòmica i la Nutrició Molecular així com comprendre la diversitat d’àmbits de coneixement que formen part de l’àrea de la Nutrigenòmica i la Nutrició Personalitzada
|
| B4 |
Ser capaç de realitzar recomanacions d’una dieta equilibrada, segons les característiques de cada individu
Habilitat per a desenvolupar-se amb soltesa en un entorn professional relacionat amb la Nutrigenòmica i la Nutrició Molecular així com comprendre la diversitat d’àmbits de coneixement que formen part de l’àrea de la Nutrigenòmica i la Nutrició Personalitzada
|
| B5 |
Ser capaç de aïllar DNA i identificar gens mitjançant PCR
|
| B7 |
Habilitat per a desenvolupar-se amb soltesa en un entorn professional relacionat amb la Nutrigenòmica i la Nutrició Molecular així com comprendre la diversitat d’àmbits de coneixement que formen part de l’àrea de la Nutrigenòmica i la Nutrició Personalitzada
|
| B9 |
Ser capaç de realitzar recomanacions d’una dieta equilibrada, segons les característiques de cada individu
Habilitat per a desenvolupar-se amb soltesa en un entorn professional relacionat amb la Nutrigenòmica i la Nutrició Molecular així com comprendre la diversitat d’àmbits de coneixement que formen part de l’àrea de la Nutrigenòmica i la Nutrició Personalitzada
|
| B10 |
Ser capaç de realitzar recomanacions d’una dieta equilibrada, segons les característiques de cada individu
Habilitat per a desenvolupar-se amb soltesa en un entorn professional relacionat amb la Nutrigenòmica i la Nutrició Molecular així com comprendre la diversitat d’àmbits de coneixement que formen part de l’àrea de la Nutrigenòmica i la Nutrició Personalitzada
|
Tipus C
|
Codi |
Resultats d'aprenentatge |
| C1 |
Expressa opinions sobre temes abstractes o culturals de forma limitada
|
| C3 |
Localitza i accedeix a la informació de manera eficaç i eficient
|
| C5 |
Mostra respecte pels drets fonamentals i d'igualtat entre homes i dones
|