DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 | ||||||||||
Assignatura (*) | ANÀLISI SENSORIAL II | Codi | 19214116 | ||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | ||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | ||||||
6 | Obligatòria | Tercer | Anual |
||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Vegeu grups activitat | ||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | jmcanals@urv.cat nicolasrozes@urv.cat gerard.fonts@urv.cat elena.gonzalezr@urv.cat laura.medina@urv.cat olga.pascual@urv.cat |
||||||||
Professors/es |
|
||||||||||
Web | http://moodle.urv.net | ||||||||||
Descripció general i informació rellevant | Aprofundir en el tast, estadística, disseny i tast de vins de varietats diferents aprenent a fer descripcions. |
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |