2. Fonts d'informació en legislació sanitària |
2.1 Cerca en bases de dades i altres fonts d'informació (webs)
2.2 Exposició i comentaris sobre el treball de legislació
|
4. Normativa sobre seguretat alimentària |
4.1 Bases legals sobre Seguretat Alimentària. La traçabilitat
4.2 Les Agències de Seguretat Alimentària. Estructura i funcionament.
4.3 Reglamentació sobre Microbiologia dels aliments
4.4 Reglamentació relativa a la higiene dels productes alimentaris
4.5 El sistema APPCC. Conceptes i metodologia
4.6 Normes tècniques. BRC/IFS
4.7 Reglamentació sobre Residus: Anabolitzants, medicaments i contaminants
|
5. Valoració de la qualitat dels aliments |
5.1 Aspectes dels aliments:
- sensorials (gust)
- saludables,
- garantia de la qualitat
5.2 Integració de la informació sobre:
Llista de nutrients,
Dades nutricionals,
Propietats saludables
Declaracions nutricionals ( Health claims)
Descripció de les propietats de las substancies actives
Recomanacions de la utilització dels aliments.
|
6. Les declaracions nutricionals |
6.1 Procés per la declaració de propietats saludables |