DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 | |||||||||
Assignatura (*) | CREANT VALOR AL MÓN DEL VI | Codi | 19214217 | |||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||
3 | Optativa | 2Q |
||||||||
Llengua d'impartició |
|
|||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | jmcanals@urv.cat xavier.ybarguengoitia@urv.cat |
|||||||
Professors/es |
|
|||||||||
Web | ||||||||||
Descripció general i informació rellevant | L'objectiu de l'assignatura és mostrar a l'estudiant com crear valor econòmic a partir d'un producte vitivinícola de qualitat. |
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |